Meer dan € 100.000,=

29-09-2020 | 19:30

Missie volbracht, zo kunnen we het noemen. De donatieteller tikt nog na... dat is logisch. De "Giro di Muscoli" heeft een geweldige impact gehad op deelnemers, familie, vrienden, sponsors en donateurs, maar zeker ook op de twee initiatiefnemers Gerben en Colin

We hadden zondag 27 september met een beperkt gezelschap een mooie slotbijeenkomst in het Mountainbike Museum in Arnhem. Gorrit-Jan Blonk van ALS Nederland maar ook Bianca Weller van ALS op de weg vielen een momentje stil toen Jeanne Volker van de Stichting "Giro di Muscoli" de cheque met het totaalbedrag omdraaide.

Er is door iedereen keihard gewerkt om deze missie tot een fantastisch eind te brengen, dat verdient een enorme waardering van onze stichting aan een ieder. We zijn blij dat we met deze opbrengst de nog ongeneeslijke ziekte ALS met steun voor onderzoek naar een medicijn of oplossing verder kunnen helpen.

Als stichting gaan we genieten van dit succes, nadenken en evalueren. Natuurlijk hebben we door de vele donaties naast de deelnemers een mooie database opgebouwd. We houden u op de hoogte!

Schroom ons niet te mailen! 

Namens Maarten van Lier, Theo Meister en Gerben Gravendeel enorme dank, ik sluit af met  2 mooie woorden "INZET" en "STEUN"

#uit_vriendschap_ontstaan

Bedankt

Jeanne Volker
(voorzitter stichting Giro di Muscoli)