De Piccolo werd een mooie familie etappe!

20-09-2020 | 18:51

Zondagmorgen 20 september verzamelenden zich 33 deelnemers in Arnhem bij Siza. Omdat door de cornamaatregelen de 2e etappe afgelopen zondag niet te veel deelnemers mocht hebben, organiseerde WE-Link een speciale rit op deze zondag rond Arnhem. Ook ALS Nederland hielp mee met de werving van deelnemers en de organisatie van deze Piccolo.

Met een aantal deelnemers van vorige week, die er geen genoeg van konden krijgen, werd het een mooie zondag. De zon deed weer goed zijn best en iedereen trapte vol passie zijn kilometertjes weg.

De finish werd een bijzondere vandaag. Oud wielrenner Henk Lubberding #ambassadeur van de "Giro di Muscoli" reed naar Arnhem om Jeanne bij de afsluiting en de bekendmaking van het voorlopige eindbedrag van de Piccolo, de Giro zelf en de ponden van Colin (initatiefnemer) kenbaar te maken. Henk sprak mooie woorden.

Met nog één week te koersen is de voorlopige tussenstand nu € 99.844,= Zondagmiddag 27 september 2020 finishen de Nederlandse deelnemers in Arnhem en de Italiaanse fietsers in Fano rond 16:30 uur.
We maken dan de eindstand bekend.

Doneren kan nog dus de hele week.. Deelnemers vandaag enorm bedankt deel je prestatie he, die vraagt om een beloning!

https://www.girodimuscoli.com/doneren/kies

Bedankt allemaal, mede namens Gerben en een fijne avond!

Jeanne Volker
(voorzitter Stichting Giro di Muscoli)