Wat een mooie dag...

14-09-2020 | 20:51

Zondag 13 september 2020...een dag, die de geschiedenis in gaat als een memorable mooie dag. Het klopte allemaal. De vroege start van de groepen volledig coronaproef in Hoek van Holland, na een mooie peptalk van Gorrit-Jan directeur bestuurder bij ALS Nederland. De 2 tussenstops top geregeld door vrijwilligers en actieve bestuurleden. De zon en die aankomst in groepen na 156 km fietsen de finish in Arnhem.

De glimlach op het gezicht van Gerben Gravendeel en die mooie gedeelde finish van Ron en Colin twee kopmannen in deze etappe. Een lekkere foodtruck bij de finish...blije gezichten, glimlachen, gesprekken naast wat laatste zweetdruppels....en en en de bekendmaking van de voorlopige tussenstand € 91.850,=. #grandioos.

Ja het was een memorable dag...bedankt allemaal dan vergeet ik niemand...en vandaag? Gewoon de derde etappe met verschillende deelnemers en nieuwe donaties...Gaan we op 27 september aan de finish, zowel in Arnhem als in Fano die € 100.000,= voor ALS dan toch waarmaken? We trappen door....

Bedankt allemaal..iedereen groot of klein, jong of oud...het was een warm bad! 

Jeanne Volker
(voorzitter stichting Giro di Muscoli)

p.s. Bekijk de mooie foto's op onze actieve facebook pagina